Joulukuu 2010

Veteraanien SM-kisoista tukku mitaleita!

Jukka Välimaa miekkaili henkilökohtaista SM -pronssia miehet yli 40 -vuotiaiden sarjassa. Joukkuekisassa RM nappasi päivän toisen SM -pronssin joukkueella: Jukka Välimaa, Esko Parikka, Vesa Bergman ja Leo Pekkala. Kalvan tulokset

Floretissa Tarja Bergman miekkaili pronssille, Vesa Bergman pronssille ja Jukka Välimaa hopealle. Joukkuekisassa miehet ottivat hopeamitalin joukkueella Jukka Välimaa, Esko Parikka, Vesa Bergman ja Leo Pekkala.  Floretin tulokset.

Krouvin miekka Jukka Välimaalle!

Jukka Välimaa vei Krouvin miekan perinteisessä Krouvin miekka-kilpailussa, joka miekkailtiin lauantaina 11.12. Vastakkaisen sukupuolen parhaan kiertopalkinnon pokkasi Anni Herranen.  Kisa käydään floretilla, ja kisassa vasta-alkajat saavat tasoitusta kokeneempia miekkailijoita vastaan. Kisan jälkeen vietettiin riemukasta sauna-iltaa ja kauden päätösjuhlaa.

Akateemiset miekkailun SM-pronssit Rovaniemelle

Anni Herranen miekkaili miekkailu-uransa kovimman sijoituksen sunnuntaina järjestetyssä kansallisessa kalpakilpailussa. Kisassa oli mukana paria poikkeusta lukuun ottamatta koko Suomen parhaimmisto, kärkenä tällä viikolla Pariisissa alkaviin miekkailun MM-kisoihin valitut miekkailijat. Alkuerässä Anni ei hävinnyt yhtään ottelua, ja otti yllätysvoiton Suomen toisesta MM-kisaedustajasta, hallitsevasta Suomen mestarista, Hilla Hämäläisestä. Pudotuskierroksella Anni pystyi varioimaan miekkailuaan riittävästi, ja nousi neljän joukkoon pudottamalla kokeneen, moninkertaisen Suomen mestarin ja entisen maajoukkuemiekkailijan, Lena Tallroth-Kockin.

Semifinaaliottelussa Annin vastustajaksi asettui Tampereen Kalpaveljien Suvi Lehtonen, joka on toinen MM-kisaedustajamme Pariisissa. Kamppailusta muodostui tasainen kahden nuoren, ulottuvaisen ja tarkan miekkailijan ottelu. 9-9 tilanteessa Suvi Lehtonen onnistui parin pisteen eron, jota Anni Herranen ei enää pystynyt kuromaan kiinni. Ottelu päättyi lopulta selvästi Suvi Lehtosen voittoon. Loppuottelussa Hilla Hämäläinen voitti Suvi Lehtosen.  Tässä kilpailussa Anni Herranen osoitti nousseensa maamme naiskalpamiekkailun kärkijoukkoon.

Lauantain florettikilpailussa Sai Väyrynen eteni kokeneella otteella aina semifinaaliin asti, jossa vastassa oli tuttu kilpakumppani, Oulun miekkailuseuran Reeta Alanko. Alanko aloitti ottelun hyvin ja oli parhaimmillaan jo 9-2 johdossa ja ottelu näytti ratkaistulta. Sai Väyrynen kykeni kuitenkin muuttamaan ottelutaktiikkaansa ja tasoitti tilanteen. Ottelu eteni tasaisesti aina 13-13 tilanteeseen, jonka jälkeen kahdessa viimeisessä hyökkäyksessä Alanko veti pidemmän korren. Väyrynen joutui siis tyytymään kolmanteen sijaan. Reeta Alangon vastustajaksi finaaliin tuli joitakin vuosia miekkailusta taukoa pitänyt Helsingin miekkailijoiden Anu Halinen, joka otti voiton selkein numeroin.

Ylioppilasmiekkailijoiden järjestämä kisa oli samalla järjestyksessä 20. Miekkailun Akateeminen Suomenmestaruuskilpailu. Kisassa akateemisia opinahjoja edustavat miekkailijat kilpailevat parhaiden akateemisten mitaleista. Tässä kisassa sekä Anni Herranen että Sai Väyrynen nappasivat Akateemista SM-pronssia. Kisan juuret juontavat aina 1600-luvulle Turun Akatemian aikoihin, jolloin miekkailu oli teologian ja filosofian rinnalla opetettava akateeminen oppiaine.

Lokakuu 2010

Väistöripostit kohdallaan, Anni Herranen voittoon myös floretilla

Anni Herranen jatkoi erinomaista miekkailuviikonloppua Oulussa voittamalla kansallisen florettimiekkailun naisten sarjan sunnuntaina 3.10. Alkuerässä Herranen hävisi vain yhden ottelun, ja eteni pudotusotteluiden kautta aina finaalin asti. Finaaliottelussa vastaan asettui isäntäseuran Helea Tokola, jolle Anni oli hävinnyt alkuerässä. Herrasen otteissa oli selvää revanssihenkeä, ja hän ottikin nopeasti muutaman pisteen johtoaseman. Tuosta edusta hän ei enää luopunut, Tokolan raivoisasta yrityksestä huolimatta. Annin hyvät väistöripostit ja oikea-aikaiset pysäytyspistot pitivät Helea Tokolan hyökkäykset aisoissa. Anni Herranen toi viikonlopun toisen henkilökohtaisen voiton Rovaniemen miekkailijoille lopulta selviin lukemin 15-12 ja viikonlopun paras naismiekkailija oli selvillä. Annin florettimiekkailu parani koko päivän ajan, onhan hän harjoitellut viime aikoina selvästi enemmän kalpaa kuin florettia. Taustalla on kuitenkin vahva pohja, ja tämäkin viikonloppu osoitti, että vuoden 2009 junioreiden SM-kulta floretissa ei ollut sattumaa. Vaikka voitto tulikin tämän viikonlopun aikana molemmilla aseilla, on päälajiksi muotoutumassa kalpa, jossa taso suomalaisessa miekkailussa on selvästi kovin. Haastetta siis riittää myös Annille ja päästäkseen maan huipulle myös kalvassa, on töitä vielä tehtävä kovasti.

Miesten kisassa nähtiin floretissa yllätysvoittaja, sillä edellisenä päivänä kalpakisan voittanut nuori Kasper Roslander otti kaikkien yllätykseksi voiton kotiseuran Paulus Tokolasta. Roslander ei normaalisti miekkaile florettia vaan keskittyy harjoittelussaan ja kilpailuissa kalpamiekkailuun, jossa hän kuuluukin nuorten maajoukkueeseen.

Miesten joukkuekisassa Rovaniemen Sakari Raudaskoski ja Vesa Bergman miekkailivat yhdessä Helsingin miekkailijoiden Joonas Lyytisen kanssa kolmanneksi. Naisten joukkuekisassa Anni Herranen, Tarja Bergman ja Sai Väyrynen miekkailivat toiseksi vain muutamalla pistolla hävinneenä.

Naiset floretti

1                 HERRANEN       Anni                                   RM
2                 TOKOLA             Helea                                OMS
3                 NORMAN         Noora                               OMS
3                 REENTILÄ          Outi                                   YM
5                 VÄSTI                 Katja                                OMS
6                 BERGMAN        Tarja                                  RM
7                 ALANKO            Reeta                                OMS
8                 ROUSU              Petra                                 OMS
9                 VÄYRYNEN       Sai                                      RM
10              HIETAHARJU    Tuula                                 OMS
11              UUSITALO        Noora                               OMS
12              KEMPPAINEN       Deniz                        OMS

Miehet Floretti

1                 ROSLANDER      Kasper                              HFM
2                 TOKOLA              Paulus                              OMS
3                 LAKKASUO         Teemu                             YM
3                 TOKOLA              Teemu                             OMS
5                 HIRVELÄ              Lauri                                 OMS
6                 TOKOLA              Samuel                             OMS
7                 RAUDASKOSKI                          Sakari            RM
8                 KORHONEN       Teemu                             OMS
9                 LUMIJÄRVI        Juha                                  OMS
10              LYYTINEN            Joonas                              HFM
11              HIRVELÄ              Timo                                  OMS
12              HARALSON        Michael                            HFM
13              LEIVISKÄ             Petteri                              YM
14              BERGMAN         Vesa                                  RM
15              DEGERMAN       Risto                                  OMS
16              TOKOLA              Pekka                               OMS
17              KEMPPAINEN   Pasi                                    OMS
 

Kalvan kärki tarkkana Anni Herrasella

Rovaniemen miekkailijoiden Anni Herranen otti naisten kansallisen kalpakilpailun voiton Oulussa lauantaina 2. 10. Finaalissa Herranen voitti Oulun miekkailuseuran Noora Normanin äärimmäisen tiukassa ottelussa. Norman oli pahimmillaan jo 12-7 johtoasemassa, mikä yleensä riittää kalvassa voiton varmistamiseen tuplapistoja poimimalla. Tässä vaiheessa Herranen kuitenkin  sisuuntui, kokosi itsensä ja tasoitti tilannetta tarkoilla käsipistoilla. Tilanteessa 14-13 Anni tasoitti ja viimeinen kolmen minuutin jakso aloitettiin tasatilanteesta 14-14. Molemmille miekkailijoille äärimmäisen jännittävässä tilanteessa Herranen hallitsi hermonsa paremmin ja ratkaisi ottelun tyylikkäällä omalla hyökkäyksellä ja tarkalla käsipistolla. 

Nykyään Jyväskylässä opiskeleva Anni Herranen aloitti miekkailu-uransa Rovaniemen miekkailijoissa vuonna 2004 ja on tähän asti pärjännyt hieman paremmin florettimiekkailussa. Jyväskylän miekkailuseura Allezin kanssa harjoitukset ovat kuitenkin keskittyneet pelkästään kalpamiekkailuun, ja tulos alkaa nyt näkyä kisamenestyksenä. Kalpamiekkailussa Annilla onkin vielä aikaa kehittyä, sillä kokemus on maailman huipputasolla valttia. 

Miesten sarjassa voiton veivät nuorten arvokisoissa Suomea edustanut Helsingin miekkailijoiden Kasper Roslander ja Oulun miekkailuseuran oma kasvatti, Pariisin MM –kisoihin tälle vuodelle valittu Paulus Tokola, joutui taipumaan toiseksi. Myös miesten ottelu oli äärimmäisen tasainen, ja Roslander otti voiton vasta jatkoajalla, varsinaisen otteluajan päätyttyä tasan tilanteessa 14-14. Ratkaisevan piston Roslander otti nopeasti jatkoajan alkupuolella, yllättäen vaikeana vastustajana yleisesti pidetyn vasenkätisen Paulus Tokolan.

Rovaniemeläisistä miehistä parhaiten pärjäsi vielä juniori-ikäinen Sakari Raudaskoski sijoittumalla seitsemänneksi. 

Oulussa miekkailtiin myös joukkuekisa, jossa rovaniemeläisten miekkailijoiden menestys jatkui. Rovaniemen miekkailijoiden Anni Herranen ja Sai Väyrynen miekkailivat yhdessä Oulun miekkailuseuran Reeta Alangon kanssa vakuuttavaan voittoon naisten sarjassa. 

Naiset Polar miekkailukisa 2010

1                 HERRANEN     Anni                                   RM
2                 NORMAN       Noora                               OMS
3                 ALANKO          Reeta                                OMS
3                 HIETAHARJU Tuula                                 OMS
5                 VÄYRYNEN     Sai                                      RM
6                 VÄSTI               Katja                                  OMS
7                 MÄNNIKKÖ   Sari                                     OMS
8                 ROUSU            Petra                                 OMS
9                 UUSITALO      Noora                               OMS 

Miehet Polar -miekkailukisa 2010

1                 ROSLANDER       Kasper                              HFM
2                 TOKOLA               Paulus                              OMS
3                 HONKASALO     Mikko                               TMÅF
3                 TOKOLA               Teemu                              OMS
5                 LYYTINEN            Joonas                              HFM
6                 NURMI                Reijo                                OMS
7                 RAUDASKOSKI Sakari                                RM
8                 UUKSULAINEN                          Heikki        ALLEZ
9                 BUNTOVSKY      Dima                                  HFM
10              HIETAHARJU      Antte                                OMS
11              VIHERSALO        Markku                            RM
12              LUMIJÄRVI         Juha                                   OMS
13              KUUSINIEMI      Antti                                  VM
14              DEGERMAN       Risto                                  OMS
15              TOKOLA               Samuel                             OMS
16              BERGMAN          Vesa                                  RM
17              HARALSON         Michael                            HFM

Toukokuu 2010

Antti Bergman alle 15-vuotiaiden floretin voittoon

Alle 15-vuotiaiden ryhmä on harjoitellut ahkerasti ja ensimmäiset varsinaiset kisakokemuksetkin on jo hankittu. Yhteinen leiri Oulun miekkailuseuran kanssa antoi siihen osallistuneille intoa ja kokemusta. Kevätkauden päätöstapahtumassa kisattiinkin sitten oikeilla säännöillä. 

Alkueräkierroksen jälkeen suorassa uloslyönnissä alkoivat tiukat kamppailut, joissa lopulta loppuotteluun selvittivät tiensä Olli Väisänen ja Antti Bergman. Antti otti lopulta selvän voiton hyvin taistelleesta Ollista, jonka loppukiri ei aivan riittänyt Antin voittamiseen,  

Tulokset:
1 BERGMAN Antti
2 VÄISÄNEN Olli
3 HÄMÄLÄINEN Reetta
3 KANKAANPÄÄ Antti
5 PEKKALA Saima
6 SUOPAJÄRVI Aleksi
7 INKERÖ Veeti

Sakari Raudaskoski floretin valtias

Sekakisana käyty floretti miekkailtiin perusteellisella menetelmällä, jossa yhden alkueräkierroksen jälkeen miekkailtiin vielä uloslyönnissä repechage, jolloin jokaisesta sijasta oteltiin täydet uloslyöntiottelut. Alkuerän jälkeen tuloksissa tapahtui jonkin verran muutosta, ja loppuotteluun etenivät kuitenkin Jukka Välimaa ja Sakari Raudaskoski. Ottelu oli erittäin jännittävä ja tasainen, mutta lopussa Sakari onnistui yllättämään Jukan parilla nopealla hyökkäyksellä, eikä Jukka ajan käydessä vähiin onnistunut enää kirimään kiinni, vaan joutui tunnustamaan nuoruuden nopeuden paremmakseen.  

Tulokset:
1. Raudaskoski Sakari
2. Jukka Välimaa
3. Leo Pekkala
4. Matti Kukkonen
5. Sai Väyrynen
6. Tarja Bergman
7. Vesa Bergman
8. Marko Niemelä

Jukka Välimaa Marikkovaaran miekka -kalpakisan voittoon!

Kalpakisaan osallistui 10 miekkailijaa ja alkueräkierroksen jälkeen kaikki etenivät suoraan uloslyöntiin. Kisasta muodostui veteraanien juhla, sillä loppuotteluun etenivät Jukka Välimaa ja vielä loukkaantumisesta toipilaana oleva Leo Pekkala, joka kokeili nyt miekkailemista ensimmäistä kertaa kahteen kuukauteen. Rajoitetun liikkumismahdollisuuden vuoksi tarkkaan puolustukseen keskittynyt Leo yllätti aikaisemmat vastustajansa ja melkeinpä kokeneen Jukankin. Tilanteessa 13-13  Jukka vaihtoi kuitenkin taktiikkaansa ja otti loput kaksi pistettä selkeästi, vieden voiton. Vasta vähän aikaa kalpaa miekkaillut Sakari Raudaskoski ja kalvan erikoismies Markku Vihersalo jakoivat kolmannen sijan. 

Tulokset:
1 VÄLIMAA Jukka
2 PEKKALA Leo
3 RAUDASKOSKI Sakari
3 VIHERSALO Markku
5 BERGMAN Tarja
5 PEKKALA Aarne
7 VÄYRYNEN Sai
8 KUKKONEN Matti
9 BERGMAN Vesa
10 PARIKKA Esko

Sakari Raudaskoski tuplasti SM-pronssia!

Sakari_Raudaskoski_web.jpgPohjoisen miekkailu on noussut vahvaksi tekijäksi maamme miekkailuareenoilla. Tämän vuoden miekkailun alle 17-vuotiaiden Suomen mestaruuksista kilpailtiin Oulun miekkailijoiden uudessa salissa Oulun sammakkotalossa lauantaina 8. toukokuuta. Hopea ja pronssi jäivät pohjoiseen, jossa florettimiekkailua on määrätietoisesti edistetty sekä Rovaniemen että Oulun miekkailuseuroissa. Turun miekkailijoiden Rasmus Mellanen otteli varmasti läpi kisan ja kukisti loppuottelussa Oulun miekkailuseuran Oskari Haapsamon. Rovaniemen miekkailijoiden Sakari Raudaskoski otteli hienosti pronssille. Rovaniemeläismenestystä lisäsi tyttöjen sarjassa miekkaillut Reetta Hämäläinen, joka sijoittui kisassa viidenneksi. Hän on aloittanut miekkailuharrastuksen vuosi sitten, joten sijoitus oli upea suoritus vasta-alkajalta. 

Sakari Raudaskoski jatkoi hyviä esityksiään sunnuntaina ja kamppaili itsensä floretin kolmanneksi alle 20-vuotiaiden SM-kisoissa Oulussa. Kovatasoisessa kisassa Raudaskoski oli alkuerien jälkeen kolmantena hävittyään täpärästi Turun miekkailijoiden Rasmus Mellaselle ja Oulun miekkailuseuran Lauri Hirvelälle. Annettujen ja saatujen pisteiden saldo oli Raudaskoskella tässä vaiheessa kisan paras. Sakari miekkaili maltillisesti ja hätiköimättä koko kisan läpi ja antoi myrskyvaroituksen Etelä-Suomen miekkailijoille. Lajia pitkään harrastaneet ja kansainvälisissä kisoissa mitelleet Mellanen ja Tapanilan Erän Gunnar Gräsbeck saivat Sakarista tiukan vastuksen. Alkuerissä Sakari voitti Gräsbeckin ja hävisi pisteellä Mellaselle. Pudotusottelussa Gräsbeck hävisi Hirvelälle ja näin loppuottelussa kamppailivat Oulun Hirvelä ja Turun Mellanen. Hirvelä vetäisi heti alkuun selkeän johdon, jota Mellanen lähti  kuromaan kiinni aktiivisella miekkailulla. Hirvelä kuitenkin piti johdon ottelemalla varmasti ja tarkasti. Näin Suomen mestaruus meni Ouluun, hopea Turkuun ja pronssi Rovaniemelle ja Helsinkiin. Pohjoisen miekkailu näytti jälleen vahvuutensa. Lajin kehitys on ollut lyhyessä ajassa huimaa.

Suomenmestaruusfloretin lisäksi miekkailtiin lauantaina kansallisen tason kalpakilpailu, jossa Sakari Raudaskoski nappasi päivän toisen kolmannen sijansa. Tämänkin sarjan voitti Turun Rasmus Mellanen, jolle kalpa onkin varsinainen ykköslaji. Oulun miekkailuseuran Antte Hietaharju pudotti Sakari Raudaskosken ja eteni hopealle.

Huhtikuu 2010

Anni Herranen Allezin kalpakisan kakkoseksi ja naisille joukkuevoitto!

Lauantaina 24.4. Jyväskylässä miekkailtu kalpamaraton oli menestyksen kisa Anni Herraselle. Anni miekkaili hienosti koko kisan läpi, ottaen yhtä monta voittoa Turun miekkailijoiden Nina Hyvösen kanssa. Yksilökisan voitosta otettiin sitten uusintaottelu, jonka ennen maajoukkueessakin miekkaillut Nina Hyvönen voitti selvästi. Annilta tämä oli kuitenkin hyvä jatko edellisen viikonlopun junioreiden SM-kalpakisoille, joissa hän sijoittui maan kovimmassa seurassa kuudenneksi. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti kalvan kansallista kärkeä. 

Naisten joukkuekisassa Anni Herranen ja Sai Väyrynen muodostivat ylivoimaisen joukkueen yhdessä Turun Nina Hyvösen kanssa. Joukkue voitti kaikki joukkueottelunsa. Tulokset 

Minijuniorit leirillä Oulussa

RM järjesti yhdessä Oulun miekkailuseuran kanssa alle 15 -vuotiaille tarkoitetun florettimiekkailuleirin Oulussa 17.-18.4.  Rovaniemeltä leirille osallistui 5 juniorimiekkailijaa ja lisäksi valmentajina Sai Väyrynen, Matti Kukkonen ja Leo Pekkala. Launtaina harjoituksia tuli yhteensä kuusi tuntia ja sunnuntaina käytiin leirikisa, jossa miekkailtiin kaksi alkueräkierrosta ja sen jälkeen uloslyönti. Kokemusta ja uusia miekkailututtavuuksia saatiin roppakaupalla!

Maaliskuu 2010

Kerttula Memorial 20.-21.3. 2010

Erkki Kerttula Memorial -miekkailukilpailu järjestettiin Helsingissä 20-21.3. Kilpailu on yksi suurimmista kansallisista miekkailukilpailuista ja tasoltaa erittäin kova. Erityisesti kalvassa maan parhaat taistelivat myös karsintapisteistä maajoukkueeseen pääsemiseksi.

Tulokset löytyvät täältä

Helmikuu 2010

SML käynnisti keskustelun kilpailujärjestelmän uudistamisesta.

SML hallitus esittää uutta mallia kilpailujäjestelmään. Käypä lukemassa ja kommentoimassa täältä.

Sai ja Leo valmentajakoulutuksessa

Suomen miekkailuliitto järjesti 13.-14.2. valmentajakoulutusta Oulussa. Koulutukseen kuului I-tason tasokoe ja II-tason valmentajakoulutusta. Koulutuksen veti Seppo Lauhio ja tasokokeita olivat arvioimassa Seppo Lauhio ja Teemu Tokola. Turun miekkailijoiden Tero Hakkaraisen blogista voit lukea lisää. Teron blogi löytyy täältä.

 Tammikuu 2010

Erinomainen menestys Levi Open kisassa!

Sakari Raudaskoski, Anni Herranen ja Sai Väyrynen mitaleille Levi Openissa. Levin kansainväliset miekkailukilpailut järjesttiinn jälleen Helsingin miekkailijoiden, Oulun miekkailuseuran ja Rovaniemen miekkailijoiden yhteistyönä. Tulokset löytyvät  täältä

Legendaarinen Krouvin Miekka jo toisen kerran Sakari Raudaskoskelle.

Miki Krouvin lahjoittamista ikuisesti kiertävistä kiertopalkinnoista kisattiin lauantaina 2.1. Kisa käytiin tavanomaista myöhemmin, olihan kyseessä vuoden 2009 syyskauden päätöstapahtuma. Sekakisana käydyn kilpailun voitti Sakari Raudaskoski, paras vastakkaisen sukupuolen edustaja oli Tarja Bergman. 

Krouvin Miekka -kisassa kilpaillaan seuran perustajäsenen, Miki Krouvin lahjoittamista, ikuisesti kiertävistä kiertopalkinnoista. Kisa käydään floretilla sekakisana, ja käytössä on tasoitusjärjestelmä vähemmän kokeneille miekkailijoille. Koko kilpailun voittaja saa vuodeksi haltuunsa samuraimiekan (aito kopio) ja vastakkaisen sukupuolen paras saa haltuunsa sepän takoman uniikkikynttilänjalan. 

Tällä kertaa kisaan osallistui 12 miekkailijaa. Kisa käytiin yhden alkueräkierroksen ja suoran uloslyönnin kisajärjestelmällä. Alkueräottelut käytiin 5 pistoon tai 2 minuuttia ja uloslyöntiottelut 7 pistoon tai 2x2 minuuttia. 

Vastakkaisen sukupuolen kiertopalkinnon miekkaili vuodeksi haltuunsa koko kisan määrätietoisesti otellut Tarja Bergman, joka hävisi semifinaaliottelussa kisan voittaneelle Sakari Raudaskoskelle.  

Finaaliottelussa joka käytiin normaalimittaisena, eli 15 pistoon, kohtasivat juniori-ikäinen Sakari Raudaskoski ja seuran kokenein miekkailija Jukka Välimaa. Sakari siirtyi nopeasti usean pisteen johtoon ennen kuin kokeneempi Jukka sai juonen päästä kiinni. Tämä oli kuitenkin liian myöhäistä ja vaikka tilanne tasoittui merkittävästi, oli etumatka riittävä Sakarin voiton varmistamiseksi. Näin Sakari varmisti jo toisen nimensä kunnialaattaan, joka kiertopalkintoa kannattelevassa telineessä kimaltelee kannustaen tulevia miekkailupolvia uusiin yrityksiin. 

Tulokset:

1 RAUDASKOSKI Sakari
2 VÄLIMAA Jukka
3 BERGMAN Tarja
3 PEKKALA Viljami
5 PEKKALA Aarne
6 RAUDASKOSKI Hannu
7 HERRANEN Anni
8 NIEMELÄ Marko
9 BERGMAN Vesa
10 VÄYRYNEN Sai
11 PARKKILA Veli-Matti
12 HARJU Ari-Pekka